Eveniment caritabil- sprijin pentru Casa de Tip Familial „Maria-Gabriel”

Casa de Tip Familial „Maria-Gabriel” din cartierul Gruia ingrijeste, sprijina emotional si integreaza socio-profesional cele opt fete cu varste cuprinse intre 13 si 21 de ani, date in grija noastra de catre Protectia Copilului. Fetele sunt eleve, iar cele mai mari urmeaza cursurile unor facultati, muncind in timpul liber cu o jumatate de norma. Sunt eleve cu rezultate foarte bune la invatatura si talentate (la pictura, fotografie, teatru).

Fetele au fost abandonate încă de la naştere, astfel că şi-au petrecut toate sărbătorile alături de alţi copii aflaţi în aceeaşi situaţie. “Nu ştiu nimic de ai mei, nu am ştiut niciodată. Simt uneori lipsa familiei” a declarat K M, una dintre fetele din casa din Gruia.

Tu si cu mine dorim sa ajutam, asa ca te invit sa participi la o seara intre prieteni, intr-o atmosfera relaxanta, in noua cafenea culturala din oras, Piano Cazola (strada Virgil Fulicea, numarul 3), alaturi de talentati muzicieni si dansatori.

Programul serii:

  • miniconcert de jazz cu Transilvania Brass
  • miniconcert de muzica usoara cu Papp Robert, acompaniat la pian de Ráncz Franciska Lorelei
  • tango argentinian cu Horia Pop si Ioana Lascu
  • rumba cu Ionut Suciu si Carmen Burci de la Scoala de Dans Dance4Life a Cercului Militar

Accesul la acest eveniment se a face pe baza unui pachet cu alimente sau pe baza unei donatii in bani. Fiecare participant va dona un pachet cadou, care sa contina lucruri marunte, dar esentiale pentru aceste persoane, de multe ori ignorate de societate.

Exemplu de pachet cadou: 1 kg faina, 1kg zahar, 1 litru ulei, 1 kg orez, 1 cutie pasta rosii, 1 pachet paste fainoase, 1 ciocolata,1 detergent rufe (500 gr), 1 detergent vase, 1 sapun, 1 sampon. Cost aprox. 50 lei

One Reply to “Eveniment caritabil- sprijin pentru Casa de Tip Familial „Maria-Gabriel””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.