Fondatori

Claudia Sas – Open minded, friendly and sociable person, I enjoy working with people, committed to the projects I get involved in and guiding my life and decisions with the words of Ghandi: “Be the change you want to see in the world”.

Diana Marginean –  Am descoperit valorile voluntariatului prin intermediul unui proiect EVS, de atunci nu inceteaza sa ma surprinda impactul voluntarilor si voluntariatului in viata oamenilor. Prin intermediul voluntariatului am cunoscut oameni din toate colturile lumii, dar mai ales m-am descoperit pe mine. ADESCO vrea sa ofere posibilitatea explorarii acestei lumi cat mai multor persoane, fie prin proiectele proprii, fie facilitarea accesului si diseminarea informatiei. Se spune ca “Informatia este putere” – voi incerca sa va transmit si voua “putere”.

Ioana Moldovan – clujeanca 100% (consider ca ma defineste acest lucru), am venit in contact pentru prima oara cu lumea ONG-urilor in 1995 si, cum se spune, cursul vietii mele s-a schimbat. Sunt convinsa ca activitile de voluntariat si experienta dobandita prin implicarea in diferite proiecte au influentat pozitiv inclusiv parcursul meu profesional. Si vreau, prin ADESCO, sa contribui la propagarea acestor idei in randul tinerilor, pentru a creste gradul de constientizare asupra importantei si oportunitatilor existente in mediul ONG. Nu in ultimul rand, vreau sa-i ajut pe ceilalti, pe cei care intr-adevar au nevoie de ajutor, convinsa fiind ca nu voi reusi sa schimb lumea, insa satisfactia ca am contribuit intr-o cat de mica masura la aceasta va fi suficienta.

Oana Rusu – Am inceput sa cred in voluntariat o data cand m-am intors la Cluj dupa cateva luni, in urma cu aproape 10 ani. Voluntariatul este o optiune pentru a face ceva cu sens ori un mod de a fi. Cred in amandoua si cred ca vor fi multi voluntari daca s-a fluierat a adunare. Comunitatea are nevoie de noi pentru a nu dormita letargic. Cred intr-un mediu sanatos si in dezvoltare durabila, fara a le duce la extrem. Si cred in oameni.

Rodica Maier – Sighisoreanca la origini, clujeanca de 11 ani,  de cand lucrez in administratie publica si de cand am invatat sa apreciez mai mult oamenii de toate categoriile. Nu am experienta in domeniul ong-urilor, dar cand prietenii au propus sa infiintam aceasta asociatie, prin care incercam sa ajutam pe cat putem, am zis DA fara sa ezit. Sunt o persoana optimista, cu mult simt al umorului si sper sa facem lucruri frumoase.

Voicu Seiche – IT-ist la baza si voluntar in timpul liber, indragostit de chitara electrica si de toate sporturile, vreau sa dau o mana de ajutor prietenilor mei, pentru a demonstra ca nu se rezuma totul la 0 si 1.